De verkoop is gestart

De verkoop is gestart

Het voormalige politiebureau van watersportdorp Grou krijgt een tweede leven als comfortabel woongebouw. Het ovaalvormige pand herbergt straks twaalf appartementen en twee penthouses. Te midden van bomen, gazons en bloemperken geniet je er van rust, ruimte en luxe. De appartementen tellen standaard twee slaapkamers. De penthouses hebben er drie. Het buitenleven beleef je vanaf royale balkons en dakterrassen.

Interesse? Je hebt nog tot donderdag 24 maart 17.00 uur de gelegenheid om je in te schrijven als geïnteresseerde voor één of meer bouwnummers. Neem daarvoor rustig de tijd, want het moment van inschrijving maakt niets uit.
 
Op vrijdag 25 maart hoor je dan of het appartement van je voorkeur aan jou is toegewezen. Behoor je tot de gelukkigen, dan geeft de makelaar je telefonisch uitleg over de vervolgstappen. Heb je geen appartement toegewezen gekregen, dan kom je automatisch op de reservelijst. Valt de kandidaat voor jouw favoriete bouwnummer af, dan kun je alsnog in aanmerking komen. Vergeet niet je inschrijfformulier volledig in te vullen. 
 
Natuurlijk kun je voor vragen en advies ook altijd terecht bij de verkoopmakelaars. Hun gegevens vind je onder aan deze pagina. Mis het niet! Misschien woon jij dan straks ook comfortabel gelijkvloers in Het Bureau Grou.