Woningaanbod

Hoe comfortabel woon jij straks in Het Bureau in Grou?

Droom jij van comfortabel gelijkvloers wonen in een splinternieuw appartement, dicht bij winkels en voorzieningen? Misschien is Het Bureau in hartje Grou dan iets voor jou. Je woont er levensloopbestendig in een duurzaam en energiezuinig driekamerappartement van zo’n 100 vierkante meter, met rondom een prachtig aangelegde tuin met bomenpracht en een gemeenschappelijk buitenterras.

Een of twee balkons of dakterrassen

Afhankelijk van de ligging van je appartement beschik je daarnaast over een of twee eigen buitenruimtes. Bij een appartement op de zuidzijde is dat een balkon van circa 15 vierkante meter. Ligt je appartement op het noordoosten of het noordwesten, dan heb je zelfs twee balkons: een van 11 en een van ruim 38 vierkante meter. Heerlijk toch?

Wil je nog meer ruimte? De twee penthouses op de vierde woonlaag tellen zo’n 130 vierkante meter woonoppervlak. Ze hebben ieder drie slaapkamers en twee dakterrassen van respectievelijk 33 en 40 vierkante meter. Ruimte, zon en uitzicht; wat wil je nog meer?

Bij elk appartement horen eigen, beschutte parkeerplaatsen op het naastgelegen parkeerterrein.

Gasloos en energiezuinig

Het Bureau is natuurlijk gasloos. Warmtepompen en zonnepanelen zorgen in combinatie met vloerverwarming voor een aangenaam binnenklimaat. Ondertussen blijven je energielasten laag.

Interesse in wonen in het voormalige politiebureau van Grou? Doe dan meteen ‘aangifte’ en blijf vrijblijvend op de hoogte van al het nieuws over Het Bureau.