Locatie

Jachthaven Grou

Grou ademt watersport. Het Bureau staat op slechts een steenworp afstand van de jachthaven en het Pikmeer. Misschien ligt daar straks wel jouw bootje aangemeerd. Heb je liever vaste grond onder de voeten? Ook dan zul je zeker genieten van de dynamiek en gezelligheid die een watersportdorp met zich meebrengt. Verder is dit stukje Midden-Friesland bekend om zijn prachtige landschappen, die uitnodigen tot lange fiets- of wandeltochten. 

Alles dichtbij

Als vitaal kerndorp beschikt Grou over alle dagelijkse voorzieningen. Met de fiets zijn ze allemaal binnen twee minuten bereikbaar vanaf Het Bureau. Denk aan winkels als Jumbo, Lidl en Hema. Of huisarts, tandartspraktijk, fysio en dierenarts. Hou je van bewegen? Naar sporthal De Twine of een yogastudio is het maar een klein eindje.

Bereikbaarheid

Via de A32 ben je binnen een kwartier in zowel Heerenveen als Leeuwarden. Vanaf Het Bureau rijd je in ongeveer een minuut naar de oprit van deze snelweg.

Wil jij riant en rustig wonen in het centrum van Grou? Schrijf je dan vrijblijvend in voor een levensloopgeschikt appartement of penthouse in Het Bureau.